Inkomenszekerheid geeft rust. Hoe heeft u het geregeld?

Inkomenszekerheid, voor nu en in de toekomst
Het zijn niet de leukste zaken om over na te denken: maar heeft u inzichtelijk wat de financiële gevolgen zijn als u werkeloos of arbeidsongeschikt raakt? Of als u of uw partner overlijdt? Op het moment dat u met een van deze zaken geconfronteerd wordt, dan zijn de persoonlijke gevolgen vaak al moeilijk en verdrietig genoeg. Wij geven u daarom graag advies over hoe u dit het beste kunt regelen: welke verzekeringen u kunt afsluiten en welke andere stappen u kunt zetten om voor financiële zekerheid te zorgen. Wel zo veilig, voor nu en in de toekomst.

 

  • We brengen eerst samen in kaart op welke manier u het beste uw inkomen kan zekerstellen. Daarbij kijken we naar uw persoonlijke situatie: wat zijn mogelijke inkomensrisico’s en hoe wilt u hiermee omgaan?

 

  • Als u een keuze heeft gemaakt welke inkomensrisico’s u wilt afdekken en hoe u dat wilt doen, dan regelen wij het praktische gedeelte: bijvoorbeeld het afsluiten van een overlijdensrisicoverzekering of een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

 

  • Als u dat wilt, dan evalueren we iedere drie tot vijf jaar of uw inkomen nog steeds op een passende manier is zeker gesteld. Want uw levensomstandigheden veranderen niet alleen, de wetgeving verandert ook.

 

Breed aanbod van verzekeringsproducten en -aanbieders
Wij hebben de mogelijkheid om een scala aan verzekeringsproducten en –aanbieders met elkaar te vergelijken, want wij zijn niet gebonden aan specifieke banken of verzekeraars. Op deze manier kunnen we u voorzien van een onafhankelijk advies en de verzekering of het spaarplan afsluiten die het beste bij u past.

Maak nu een afspraak

Benieuwd hoeveel jij kunt lenen? Wij kunnen het snel (en vrijblijvend) voor je uitzoeken. Je kunt ons bellen, whatsappen, e-mailen of gewoon langskomen. Vragen stellen mag. Wij zijn er voor jou.

MAAK EEN AFSPRAAK
Albert
"Goed persoonlijk advies gekregen. Ze nam de tijd en het was een fijn gesprek. Ook de uitslag was positief."
Gdj
"De adviseur heeft zeer adequaat gehandeld waardoor het geld voor het nieuwe huis spoedig beschikbaar was. Hij heeft een aantal mogelijkheden geopperd en voor ons het meest gunstige aangeraden."

Reviews van Advieskeuze.nl

Financieel Voor Elkaar is onderdeel van Arie Brien Group
Modern Uit Elkaar, gericht op de toekomst