Kantoorruimte huren Drachten

Wilt u graag een kantoorruimte huren in Drachten? Een plek waar u de volledige focus kan hebben op uw werkzaamheden? Wij hebben een geweldige locatie nabij het centrum van Drachten. De uitvalswegen A7 richting Groningen en Heerenveen en de N31 richting Leeuwarden, zijn gemakkelijk te bereiken vanaf ons kantoor. Wij bieden een breed aanbod van professionele werkruimtes. In het pand zijn gelijkgestemde professionals gevestigd waar u samen met mee kunt sparren. Kortom, vergeet het thuiswerken in die te kleine slaapkamer of die luidruchtige woonkamer, maar maak de stap naar een professionele kantoorruimte. Hierdoor houdt u werk en privé gescheiden.

All-in huur prijs

Het gebruik van onze keuken, toiletten en een snelle internetverbinding is bij de huurprijs inbegrepen. Ook gas en elektriciteit is bij de huurprijs inbegrepen. Hierdoor weet u meteen waar u aan toe bent. Wel zo fijn! Uw auto parkeren is bij ons kantoor ook geen enkel probleem. Aan de zijkant van het gebouw bevindt zich een groot parkeerterrein, waar altijd voldoende parkeermogelijkheden zijn. Mocht u klanten willen ontvangen dan kunnen zij voor de deur parkeren, want ook hier zijn een aantal parkeerplekken gerealiseerd. Is de auto geparkeerd? Dan loopt u binnen in onze centrale hal waar een lekker bakje koffie genuttigd kan worden. De prijzen voor het huren van een kantoorruimte bij ons in Drachten starten al vanaf €250 euro per maand.

Ondernemers

Diverse soorten ondernemers kunnen bij ons een kantoorruimte huren in Drachten. Van een uitzendbureau, adviesbureau tot fysiotherapeut. Wij denken graag met u mee hoe we hieraan invulling kunnen geven. Meerdere ondernemers, zoals een makelaardij en een financieel adviseur, zijn ook in het pand gevestigd. Een eigen kantoor en bezoekadres geven uw onderneming een professionele uitstraling.

Kantoorruimte huren in Drachten

Ben u al enthousiast geworden over het huren van een kantoorruimte in Drachten? Neem dan gauw eens contact met ons op. Wij zijn gevestigd aan de Gauke Boelenslaan 120 in Drachten. Dan bespreken we de mogelijkheden in een persoonlijk gesprek en wie weet zit u binnenkort wel in uw eigen kantoorruimte te werken.

Maak nu een afspraak

Benieuwd hoeveel jij kunt lenen? Wij kunnen het snel (en vrijblijvend) voor je uitzoeken. Je kunt ons bellen, whatsappen, e-mailen of gewoon langskomen. Vragen stellen mag. Wij zijn er voor jou.

MAAK EEN AFSPRAAK
Albert
"Goed persoonlijk advies gekregen. Ze nam de tijd en het was een fijn gesprek. Ook de uitslag was positief."
Gdj
"De adviseur heeft zeer adequaat gehandeld waardoor het geld voor het nieuwe huis spoedig beschikbaar was. Hij heeft een aantal mogelijkheden geopperd en voor ons het meest gunstige aangeraden."

Reviews van Advieskeuze.nl

Financieel Voor Elkaar is onderdeel van Arie Brien Group
Modern Uit Elkaar, gericht op de toekomst