Hypotheek

Een hypotheek die ruimte overlaat om te leven

Als u het huis van uw dromen heeft gevonden, dan is het tijd om een passende hypotheek af te sluiten. En wat passend is, dat is heel persoonlijk. Daarom kijken wij naar het totale financiële plaatje. We brengen samen in kaart wat voor u belangrijk is in het leven en hoeveel geld u daarvoor maandelijks nodig heeft. Zo weet u zeker dat uw hypotheeklasten passen in uw maandelijkse budget en dat u lekker kunt slapen in uw nieuwe huis.

  • We beginnen met een kennismakingsgesprek. Dat is uiteraard gratis en vrijblijvend. In dit gesprek kijken we alvast wat (in grote lijnen) de mogelijkheden voor u zijn.
  • De details bespreken we als u concreet een huis op het oog heeft. Kunt u er zo in, of wilt u eerst aan- of verbouwen? Past dat binnen uw budget? En kunt u de hypotheek ook nog betalen als u uw baan kwijtraakt? Of als uw partner overlijdt?
  • U krijgt een uitgebreid advies van ons, en als alles geregeld is bieden we u nazorg. Want uw hypotheek is nu geregeld, maar uw levensomstandigheden en financiële behoeftes kunnen veranderen.

Breed aanbod van hypotheekproducten en -diensten
Wij hebben de mogelijkheid om een scala aan hypotheekvormen en –aanbieders met elkaar te vergelijken. Waar banken meestal alleen hun eigen producten aanbieden, kiezen wij het product dat het beste past bij uw leven, wensen en behoeften. Dat is een onafhankelijk advies, want wij zijn niet gebonden aan een bank, verzekeraar of andere geldverstrekker.

Maak nu een afspraak

Benieuwd hoeveel jij kunt lenen? Wij kunnen het snel (en vrijblijvend) voor je uitzoeken. Je kunt ons bellen, whatsappen, e-mailen of gewoon langskomen. Vragen stellen mag. Wij zijn er voor jou.

MAAK EEN AFSPRAAK
Albert
"Goed persoonlijk advies gekregen. Ze nam de tijd en het was een fijn gesprek. Ook de uitslag was positief."
Gdj
"De adviseur heeft zeer adequaat gehandeld waardoor het geld voor het nieuwe huis spoedig beschikbaar was. Hij heeft een aantal mogelijkheden geopperd en voor ons het meest gunstige aangeraden."

Reviews van Advieskeuze.nl

Financieel Voor Elkaar is onderdeel van Arie Brien Group