Energiezuiniger wonen: hoe betaalt u de investering?

Energiezuiniger wonen verdient zichzelf terug

Energiezuiniger wonen biedt veel voordelen: meer wooncomfort, een goed gevoel (want u draagt bij aan een schoner milieu) en natuurlijk lagere maandlasten. Door die lagere maandlasten verdient de investering zichzelf terug. Zélfs als u een lening aangaat om de energiebesparende maatregelen te financieren: over het algemeen is de besparing hoger dan de lasten van de lening.

Er zijn talloze mogelijkheden om uw huis te verduurzamen. Zo kunt u bijvoorbeeld zonnecollectoren of een warmtepomp laten installeren of de isolatie van uw huis verbeteren. Vaak gaat het echter om flinke uitgaven, die u misschien niet zo van uw spaarrekening kunt halen.

Gelukkig zijn er hiervoor verschillende subsidieregelingen, hypotheekkortingen en speciale duurzaamheidsleningen. Het is natuurlijk fijn dat er meerdere opties zijn en dat u wat te kiezen heeft. Tegelijkertijd maakt dat het ook moeilijker. Want hoe weet u wat geschikter is: een persoonlijke lening of een hogere hypotheek waarin u de kosten van uw energiezuinige woning meefinanciert?

De beste financieringsvorm kiezen
Bij het maken van een keuze zult u onder meer rekening moeten houden met uw persoonlijke financiële situatie, maar ook of het gaat om een nieuwbouwhuis of een bestaand huis. En natuurlijk met de vraag wat u precies gaat verduurzamen.

Breed aanbod van subsidies, leningen en hypotheken
Wij geven u een onafhankelijk advies. Zo weet u zeker dat u een weloverwogen keuze maakt voor de lening of hypotheek die het beste bij u past.

Maak nu een afspraak

Benieuwd hoeveel jij kunt lenen? Wij kunnen het snel (en vrijblijvend) voor je uitzoeken. Je kunt ons bellen, whatsappen, e-mailen of gewoon langskomen. Vragen stellen mag. Wij zijn er voor jou.

MAAK EEN AFSPRAAK
Albert
"Goed persoonlijk advies gekregen. Ze nam de tijd en het was een fijn gesprek. Ook de uitslag was positief."
Gdj
"De adviseur heeft zeer adequaat gehandeld waardoor het geld voor het nieuwe huis spoedig beschikbaar was. Hij heeft een aantal mogelijkheden geopperd en voor ons het meest gunstige aangeraden."

Reviews van Advieskeuze.nl

Financieel Voor Elkaar is onderdeel van Arie Brien Group
Modern Uit Elkaar, gericht op de toekomst