Kantoorruimte Drachten

Op een centraal gelegen locatie in Drachten bieden wij een fraaie kantoorruimte aan. Wij bieden zzp’ers en bedrijven een geweldige plek om succesvol te kunnen ondernemen. Moet u bijvoorbeeld thuis werken, maar heeft u hier eigenlijk de ruimte niet voor? Of bent u thuis misschien snel afgeleid en kunt zich hierdoor niet volledig focussen op uw werkzaamheden? Dan biedt ons kantoor de uitkomst!

Faciliteiten

De kantoorruimte is gevestigd aan de Gauke Boelensstraat 120 in Drachten. Aan de zijkant van het pand bevindt zich een ruime parkeerplaats waar u gebruik van kunt maken. Ook aan de voorkant van het pand zijn een aantal parkeerplekken speciaal ingericht voor bezoekers. Verder is het pand van alle gemakken voorzien zoals: keukenvoorziening, toiletgroepen, een goede netwerkvoorziening en een centrale hal waar u bezoekers kunt ontvangen. Het gebruik van al deze faciliteiten zit bij de huurprijs inbegrepen.

De kantoorruimte in Drachten

In het pand zijn meerdere kantoorruimtes beschikbaar. De ruimtes in ons pand lenen zich uitstekend voor huisvesting van kleine bedrijven. U kunt hierbij denken aan een adviesbureau, coachingspraktijk, uitzendbureau enzovoorts. Aan de hand van uw behoeften kunnen we gezamenlijk kijken naar wat er mogelijk is. Een ruimte in het pand is al te huur vanaf €250 euro per maand. Gas en elektriciteit is inbegrepen in de huurprijs. Meerdere ondernemers, zoals een makelaardij en een financieel adviseur, gebruiken inmiddels ons pand als thuishaven voor hun bedrijf. Er zijn altijd andere professionals in ons kantoor waarmee u kunt sparren, ideeën kunt uitwisselen en kunt netwerken. Er heerst een fijne, professionele werksfeer in het pand.

Contact

Kortom bent u op zoek naar een kantoorruimte in Drachten? Neem dan snel contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden, zodat u snel aan de slag kunt. Ook als u voor een kortere tijd op zoek bent naar een kantoorruimte behoort dit tot de mogelijkheden. De huurtermijn is flexibel. Ook overeenkomsten met een langere looptijd behoren tot de mogelijkheden.

Maak nu een afspraak

Benieuwd hoeveel jij kunt lenen? Wij kunnen het snel (en vrijblijvend) voor je uitzoeken. Je kunt ons bellen, whatsappen, e-mailen of gewoon langskomen. Vragen stellen mag. Wij zijn er voor jou.

MAAK EEN AFSPRAAK
Albert
"Goed persoonlijk advies gekregen. Ze nam de tijd en het was een fijn gesprek. Ook de uitslag was positief."
Gdj
"De adviseur heeft zeer adequaat gehandeld waardoor het geld voor het nieuwe huis spoedig beschikbaar was. Hij heeft een aantal mogelijkheden geopperd en voor ons het meest gunstige aangeraden."

Reviews van Advieskeuze.nl

Financieel Voor Elkaar is onderdeel van Arie Brien Group
Modern Uit Elkaar, gericht op de toekomst